المپیادی که به فناوری و کارآفرینی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی توجه ویژه دارد
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، گفت: المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی علاوه بر نگاه وسیعتر به دانش، به فناوری و کارآفرینی توجه ویژه دارد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، گفت: المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی علاوه بر نگاه وسیعتر به دانش، به فناوری و کارآفرینی توجه ویژه دارد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، گفت: سومین المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایران با حمایت مادی و معنوی ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی و تولیت مرکز ملی استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان از سال 94 به صورت سالانه برگزار میشود.
وی افزود: این المپیاد برخلاف نخستین دوره برگزاری و مشابه دومین دوره آن، همزمان با سایر المپیادهای دیگر و هرساله با رعایت تمامی استانداردهای سایر المپیادهای رسمی دانشآموزی کشور برگزار میشود. ثبتنام سومین المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی 18 تا 25 آذرماه سال جاری است.
حمیدیه ضمن اشاره به تعداد شرکتکنندگان نزدیک به چهار هزار نفر به صورت سالیانه در این المپیاد، گفت: امیدواریم شرکتکنندگان بیشتری در این فرایند علمی و سومین سال برگزاری آن حضور پیدا کنند.
وی گفت: باوجودی که المپیاد دانش آموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی مانند سایر المپیادها از سهمیه کنکور برخوردار نیست، اما حدود 90 درصد دانشپژوهان دور نخست این المپیاد که مجاز به شرکت در کنکوری سراسری 96 بودند، در رشتههای پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی در دانشگاههای برتر کشور پذیرفته شدند. بهطوریکه یکی از این دانش آموزان رتبه 8 کشوری و دیگری رتبه 22 کشوری را از آن خود کردند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی، این اتفاق را نشاندهنده این مسئله دانست که المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی توانسته استعدادهای برتر کشور را شناسایی کند.
وی ادامه داد: امیدوارم با اخذ مشوق کنکور برای دانشپژوهان المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، برای سالهای آینده، این نخبگان بتوانند باانگیزه بیشتری در این حیطه فعالیت داشته باشند و به ترویج و فرهنگسازی این علم نوین در میان آیندهسازان کشور بپردازند.
حمیدیه ویژگی بارز این المپیاد را علاوه بر نگاه وسیعتر به دانش، توجه به فناوری و کارآفرینی دانست و گفت: در دوره نهایی این المپیاد که بهصورت دو هفتهای برگزار میشود، دانش آموزان تحت آموزش مهارتهای مربوط به مدیریت زمان، کار گروهی، مهارتهای کارآفرینی و غیره بهصورت عملی قرار میگیرند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی با اشاره به این موضوع که این المپیاد دقیقاً مشابه سایر المپیادها، فرآیند خود را طی میکند گفت: تمامی فرآیندهای برگزاری المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی توسط بخشهای مختلف آموزش و پرورش از قبیل مرکز انفورماتیک، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، معاونت آموزش متوسطه و مرکز سنجش برگزار میشود. ضمنا اینکه بیش از 40 درصد سؤالات المپیاد جنبه نگرشی دارد.
گفتنی است سومین دوره المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با همکاری ستاد توسعه فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی برگزار میشود. ثبت نام در این رویداد از روز شنبه مورّخ 18 آذرماه 96 تا پایان روز دوشنبه مورّخ 25 آذر همین سال انجام خواهد شد.
علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به سامانه زیر مراجعه فرمایند:
ارسال به دوستان