المپیادهای دانش آموزی سلول های بنیادی می تواند الگویی برای سایر المپیاد های دانش آموزی کشور باشد

نشست کمیته علمی المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، نشست کمیته علمی المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با حضور دکتر حمیدیه، دبیر ستاد، دکتر مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، دکتر سالاریان معاون باشگاه دانش پژوهان جوان در محل مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر حمیدیه با اشاره به همکاری های ارزشمند مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان در برگزاری المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: برگزاری المپیاد دانش آموزی نقطه عطفی جهت توسعه این علوم نوین در بین دانش آموزان سطح کشور و ایجاد انگیزه در این قشر بود. به طوری که تعداد داوطلبین سومین المپیاد در مرحله اول آزمون بیش از 5 هزار نفر در سال تحصیلی 97-1396 رسید. وی در ادامه بر روند همکاری ستاد با مرکز ملی تاکید نمود و افزود: امید است همکاری مرکز ملی و ستاد منجر به ثبت جهانی این المپیاد به نام مقدس کشور عزیزمان ایران شود.

سپس دکتر مهاجرانی اذعان داشت: المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تنها المپیاد بین رشته ای است که مبتنی بر نگرش، خلاقیت و فناوری می باشد و این ویژگی بارز این فرآیند علمی می تواند الگویی برای سایر المپیادهای دانش آموزی کشور در زمینه هدایت دانش آموزان به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم باشد.

وی همچنین افزود: در راستای برگزاری این المپیاد در سطح بین المللی و ثبت آن به نام مقدس جمهوری اسلامی ایرانی رایزنی های مطلوبی با سازمان یونسکو صورت گرفته است.

در پایان جلسه دکتر صحرا نورد به عنوان مسئول جدید این المپیاد به معرفی خود و برنامه پیشنهادی جهت تقویت بنیه این المپیاد پرداخت.

 

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان