در حاشیه تجلیل از برگزیدگان نهایی دومین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی:
دکتر حمیدیه بر آموزش، حمایت و آماده سازی بسترهای لازم برای پیشرفت دانش آموزان در تمام حوزه ها از جمله علوم وفناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تاکید داشت.
دکتر حمیدیه بر آموزش، حمایت و آماده سازی بسترهای لازم برای پیشرفت دانش آموزان در تمام حوزه ها از جمله علوم وفناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تاکید داشت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، آیین اختتامیه دومین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور روز دوشنبه 21 اسفند ماه 1396 با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، دکتر مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان، دکتر کیهان ور رئیس کمیته علمی این المپیاد، دکتر سالاریان معاون باشگاه دانش پژوهان جوان و جمعی از اعضای کمیته علمی و مسئولین المپیادهای علمی کشور در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید و در پایان از برگزیدگان تندیس های سه گانه تجلیل به عمل آمد.
در ابتدا دکتر مهاجرانی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور گفت: توسعه هر کشوری مرهون تلاش های نیروی انسانی جوان، خلاق، و پویای آن کشور است وی همچنین افزود: با توجه به ارتباط تنگاتنک این المپیاد با فناوری جنس این المپیاد متفاوت از دیگر المپیادها می باشد و دانشگاه های نسل چهارم دانشگاه هایی هستند که در کنار کار تیمی، از دانش ثروت خلق می کنند. وی همچنین ضمن اشاره به همکاری خوب مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با ستاد افزود: درصدد برگزاری اولین المپیاد بین المللی دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان به میزبانی جمهوری اسلامی ایران هستیم.
در ادامه دکتر کیهان ور رئیس کمیته علمی دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی این المیپاد را از جنس علوم همگرا خواند و گفت: این المپیاد تنها المپیادی است که مبتنی بر رویکرد نوین و کار تیمی است. وی همچنین افزود: با تشکیل تیم های چند نفره در طول دوره تابستانی بر آن شدیم تا نگرش دانش آموزان را نسبت به کار تک نفره که در جامعه شکل عادی به خود گرفته را تغییر بدهیم. همچنین توانستیم در کنار کار تیمی مهارت های دیگر از جمله کارآفرینی، ثبت شرکت، تبلیغات، ثبت اختراع، مدل بوم کسب و کار، سناریو سازی، آینده نگری در حوزه سلول های بنیادی درایران و جهان را به دانش آموزان آموزش دهیم.
دکتر کیهان ور خلاقیت را عامل مهم پیشرفت جامعه خواند و افزود: رشد و توسعه خلاقیت و هدایت آن به سمت نوآوری و سپس تعالی آن از نوآوری به سمت کارآفرینی سه ضلع مثلث خلاقیت-نوآوری و کارآفرینی است و این سه عنصر باید بطور مدام تکرار شود
در پایان برنامه دکتر حمیدیه با اشاره به اهمیت علوم نوین سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در عصر حاضر افزود:
کشور عزیزمان نباید مثل گذشته به ثروت حاصل از منابع زیر زمینی مثل نفت، گاز و همچنین خام فروشی متکی باشد. چرا که نیروی جوان، خلاق و استعدادهای بی نظیری در کشور داریم که میتوانیم با آموزش، حمایت و آماده سازی بسترهای لازم برای پیشرفت آن ها در تمام حوزه ها از جمله علوم وفناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در سال های آینده تولید ثروت کنیم. ایشان افزود: با توجه به اینکه ظرف چند سال آینده پزشکی دنیا وابسته به علوم نوین سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی خواهد بود لذا باید بسترهای لازم برای پیشرفت روز افزون این علم را بیش از پیش در کشور توسعه دهیم تا از وابستگی کشور به کشورهای خارجی جلوگیری کرده و همچنین بتوانیم از خروج ارز جلوگیری کنیم.
دکتر حمیدیه با اشاره به نقش موثر والدین دانش آموزان در پرورش آنها ، به اخلاق مداری اشاره کرد و اذعان داشت: چنانچه در دین مبین اسلام هم اشاره شده دانش آموزان باید همیشه قدردان حمایت ها و زحمات پدر و مادر باشند و برای مهین اسلامی ایران تلاش کنند.
ارسال به دوستان