اولين المپياد سلول هاي بنيادي و پزشكي بازساختي
كميته راه اندازي و اجراي اولين المپياد سلول هاي بنيادي و پزشكي بازساختي با حضور نمايندگان آموزش و پرورش و ستاد رسما آغاز به كار كرد.
در تاریخ 94/7/4 جلسهای با حضور جناب آقای دکتر حمیدیه، دبیر محترم ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، آقای دکتر زرافشان، معاون آموزش متوسطه، آقای مهندس شجاعی، رییس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان و آقای مهندس افشاني مديركل آموزش متوسطه، آقای دکتر رامین حشمت مدیر دانش و پژوهش ستاد و آقای دکتر کیهان ور مدیر روابط عمومی و امور بین الملل ستاد سلولهای بنیادی در محل دفتر مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش برگزار گردید.
در این جلسه موضوعات متعددی در رابطه با تعاملات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش به شرح ذیل مطرح گردید:
در ابتدای این نشست آقای دکتر کیهانور به ارایه مطالبی از بررسیهای به عمل آمده پیرامون اولین المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی ساختی در قالب پاورپوینت پرداختند. که البته یکی از موضوعات مورد مطرح توسط آقای دکتر کیهان ور SWOT مربوط به برگزاری این المپیاد بود.
در ادامه آقای دكتر زرافشان ضمن اشاره به شش دوره فعالیتهای المپیاد نانو، برگزاری این المپیادها را گامی سودمند برای دانش آموزان برشمردند. ایشان همچنین بر تجهیز پژوهش سرای دانش آموزی در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی تأکید نمودند
دکتر شجاعی نیز با تأکید بر اهمیت موضوع المپیاد ابراز امیدواری نمودند: علا رغم دیر هنگام بودن شروع این موضوع، بتوان با چابک سازی فرآیندها امسال به بینالمللی شدن المپیاد نیز فکر کرد.
سپس دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی به تشریح مبسوط اهمیت سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی پرداختند و بیان نمودند: انقلاب چهارم علوم پزشکی را می توان کاربرد سلولهای بنیادی برای درمان بیماریهای مختلف دانستند.
آقای دکتر حمیدیه همچنین به سرمایه گذاری کلان کشورهای منطقه به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس اشاره نمودند و بیان نمودند: یکی از مهترین فعالیت ستاد سلولهای بنیادی ترویج این علم در تمامی سطوح می باشد که البته دانش آموزان به عنوان آینده سازان مهمترین ذینفعان این عرصه به شمار میآیند و در برنامه استراتژیک یک، سه و ده سالهی ستاد بخش عمدهای از فعالیتها به امور ترویجی اختصاص داده شده است.
در ادامه آقای دکتر حشمت به طور اجمالی به شرح اولین جشنواره ملی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی پرداختند و تأکید نمودند: در برنامهریزی کوتاه و دراز مدت ستاد فرآیندهای مختلفی از قبیل غنی سازی کتب درسی، تجهیز پژوهش سراهای دانش آموزی و برگزاری دورههای آموزش و المپیاد برای قشر دانش آموزی کشور در نظر گرفته شده است.
در نهایت آقای دکتر شجاعی و آقای مهندس زرافشان به جمع بندی مذاکرات پرداختند و اظهار داشتند: بهتر است جهت عملیاتی کردن این فرآیند تیمی متشکل از اعضای ستاد، نمایندهای از مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان و نمایندهای از طرف معاونت آموزش متوسطه تشکیل گردد.
ارسال به دوستان