همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی با مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان و مرکز امور بین الملل وزارت آموزش وپرورش برای برگزاری المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در سطح کشور

نشستی پیرامون برگزاری دومین المپیاد ملی دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در سطح بین المللی با حضور دکتر کیهان ور رئیس شورای علمی المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، دکتر مظفری رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان و جمعی از مسئولین مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش در تاریخ 17 آذر ماه برگزار گردید.

همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی با مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان و مرکز امور بین الملل وزارت آموزش وپرورش برای برگزاری المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در سطح بین المللی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی نشستی پیرامون برگزاری دومین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در سطح بین المللی با حضور دکتر کیهان ور رئیس کمیته علمی المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی،   دکتر مظفری رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان و جمعی از مسئولین مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش در تاریخ 17 آذر ماه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر مظفری ضمن تشریح نحوه برگزاری اولین المپیاد ملی دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: امسال ثبت نام این المپیاد همزمان با سایر المپیادهای رسمی کشور از تاریخ 23 آذرماه آغاز خواهد شد و درصدد هستیم جهت برگزاری این المپیاد در سطح بین المللی همکاری های لازم را با ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی داشته باشیم.

سپس دکتر کیهان ور به بحث پیرامون ویژگی های بارز المپیاد مذکور پرداخت و یکی از ویژگی مهم آن را لحاظ ننمودن محدویت رشته و معدل برای داوطلبان و بین رشته ای بودن آن برشمرد. وی همچنین ضمن اشاره به اهمیت علوم نوین سلول های بنیادی در دنیا اظهار داشت: در صدد هستیم با برگزاری این المپیاد در سطح بین المللی، کشورمان ایران را به عنوان بنیان گذار این فرآیند علمی در دنیا مطرح کنیم. دکتر کیهان ور همچنین گفت: برای برگزاری این المپیاد در سطح بین المللی از همکاری اساتید مطرح و برجسته دنیا نظیر پروفسور خادم حسینی و پروفسور سیفعلیان بهره مند خواهیم شد.

در ادامه صولتیان به تشریح نحوه برگزاری سایر المپیادها در سطح بین المللی پرداخت و افزود: کشورهای هدف جهت دعوت برای حضور باید مشخص گردند. وی همچنین بر طراحی لوگویی برای المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی در سطح بین المللی تاکید کرد.

در پایان جلسه دکتر کیهان ور، کشورهای هدف جهت دعوت برای حضور را با اعضای حاضر در نشست به بحث و تبادل نظر گذاشت که علارغم پیشنهاد بیش از 14 کشور مقرر شد این المپیاد در این وهله حداقل با حضور 4 کشور برگزار گردد.

گفتنی است در این جلسه بر علنی کردن برگزاری این المپیاد توسط ایران تاکید گردید.

 

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان