مصاحبه با مسعود رعیتی دماوندی دارنده برنز اولین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی رتبه 20 کشوری کنکور سراسری علوم تجربی سال 96:
آموزش های نگرشی و خلاقیتی، مدیریت زمان و نحوه برنامه ریزی صحیح از عوامل منحصر به فرد اولین المپیاد دانش آموزی
آموزش های نگرشی و خلاقیتی، مدیریت زمان و نحوه برنامه ریزی صحیح از عوامل منحصر به فرد اولین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهت ایجاد انگیزه بیشتر و کسب موفقیت در کنکور سراسری 96 بود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی امیر مسعودی رعیتی دماوندی از شهرستان بابل دارنده مدال برنز اولین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی موفق به کسب رتبه 11 منطقه دو و 22کشوری در کنکور سراسری شد.
امیر مسعود رعیتی دماوندی در گفتگو با خبرنگار ستاد گفت: در تمامی مراحل تحصیل با کسب معدل 20 فارغ التحصیل شدم و در اولین المپیاد ملی دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی موفق شدم به دوره نهایی این المپیاد راه یابم و سرانجام در این دوره به کسب مدال برنز نائل آمدم.
وی همچنین اظهار داشت: رتبه های برتر در آزمون های جامع و پیشرفت تحصیلی (استانی)، کسب مدال طلای انفرادی و گروهی زیست شناسی در لیگ بین المللی پایا ، کسب رتبه سوم (مدال برنز) در المپیاد ریاضی مبتکران (مرحله کشوری) کسب رتبه اول در مسابقات آزمایشگاهی شیمی بنیاد علمی حریری- بابل و کسب رتبه دوم استان در کنگره قرآنی سمپاد را در کارنامه خود دارد.
امیر مسعود رعیتی در مورد نحوه مطالعه خود گفت: بیشتر روی کتاب های درسی تاکید داشتم و حضور مستمر در کلاس های درس نیز یکی از عوامل موفقیت من بود و در طول هفته حدود 50 ساعت مطالعه مفید داشتم. علاوه بر مطالعه کتاب های درسی مطالعات جانبی در زمینه پزشکی نیز داشتم که در این زمینه حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی جزو علاقهمندی های من بود. وی همچنین آموزش های مدیریت زمان، نحوه برنامه ریزی صحیح و آموزش های نگرشی و خلاقیتی از عوامل منحصر به فرد اولین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در ایجاد انگیزه بیشتر جهت موفقت در کنکور سراسری 96 بود. رعیتی همچنین یکی از عوامل موفقیت را شرکت در تیم های گروه دانست که در اولین المپیاد به آن توجه ویژه ای شده بود.
وی یکی از علاقمندی های خود را فعالیت های پژوهشی در زمینه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه برشمرد و افزود: نباید نقش سلول های بنیادی در درمان بیماری های مختلف را انکار ناپذیر دانست.
امیر مسعود رعیتی در پایان یکی از عوامل موفقیت علمی نخبگان کشور را وابسته به امکانات آزمایشگاهی دانست و ابراز امیداوری نمود مسئولان کشور توجه ویژه ای به این حوزه داشته باشند
ارسال به دوستان