برگزاری چهارمین نشست شورای هماهنگی المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
چهارمین نشست شورای هماهنگی المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی چهارمین نشست شورای هماهنگی المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با حضور آقای دکتر گلشن، مدیر پژوهش، طرح و برنامه مرکز ملی استعدادهای درخشان، آقای متولی باشی نائینی، مدیر گروه پژوهش سراهای دانش آموزی و نماینده معاونت متوسطه آموزش و پرورش، آقای دکتر صادق پرور نماینده بخش بین الملل آموزش و پرورش، آقای دکتر کیهان ور، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل ستاد و جمعی از اعضای این شورا از ستاد سلول های بنیادی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
در ابتدای جلسه بعد از معرفی حاضرین دکتر کیهان ور به ارایه گزارش مختصری از سه جلسه برگزار شده قبل پرداخت و گفت: در جلسات برگزار شده سعی شد به تشریح توانایی های ستاد سلول های بنیادی برای برگزاری این المپیاد پرداخته شود و بر جنبه ی بین المللی این المپیاد تأکید گردید. ایشان در ادامه بیانات خود از برنامه ریزی دو ساله برای اولین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی خبر داد.
دکتر کهیان ور همچنین این المپیاد را ISRO به معنای اولین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی عنوان نمود و افزود: یکی از مشکلات عمده در این زمینه دو سطحی شدن مقطع متوسطه می باشد که پایه نهم می تواند به صورت آزمایشی در این المپیاد شرکت کنند و البته پایه 10 و 11 نیز جزء داوطلبین اصلی این المپیاد در نظر گرفته خواهند شد.
در ادامه دکتر نائینی دعوت از کارشناسان گروه زیست آموزش و پرورش برای حضور در جلسات آتی را پیشنهاد کرد.
سپس دکتر کیهان ور به تشریح نحوه ی اجرای این فرآیند پرداخت و افزود: نوع آزمون این المپیاد نگرشی و خلاقیتی خواهد بود همچنین آزمون پایه نهم نیز بصورت عمومی برگزار خواهد گردید.
در ادامه بیانات دکتر کیهان ور، دکتر گلشن این گونه ادامه داد: پایه نهم بصورت آزمایشی در این المپیاد می توانند شرکت کنند و برای مقطع اول متوسطه نیز اعزام نداریم و تنها به برگزاری کارگاه آموزشی خواهیم پرداخت. دکتر گلشن در ادامه بیاناتشان برگزاری مسابقات علمی به جای المپیاد را برای پایه نهم پیشنهاد نمود.
سپس دکتر کیهان ور به تأیید پیشنهاد دکتر گلشن پرداخت و افزود: در برنامه ریزی های صورت گرفته برای پایه نهم مسابقات علمی و Cellcup در نظر گرفته شده است.
دکتر گلشن ضمن خواستار ارزیابی توان علمی داوطلبین پایه نهم بیان داشت: در ارتباط با کتب غیر درسی جهت طراحی سوال افزود: کتب های غیر درسی در صورتی اجازه چاپ دارند که با محتوای کتب درسی مطابقت داشته باشد. ایشان در این ارتباط مکاتبه با دفتر مقام معظم رهبری را پیشنهاد نمود
سپس دکتر کیهان ور خاطر نشان داشت: معرفی نماینده دایمی از سوی بخش بین الملل آموزش و پرورش برای حضور در جلسات و تسریع بخشیدن به امور اجرایی ضروری می باشد.
در ادامه رشته داوطلبین متقاضی برای شرکت در این المپیاد به بحث و بررسی گذاشته شد که مقرر شد دانش آموزان رشته تجربی و ریاضی می توانند در این المپیاد شرکت داشته باشند.
دکتر حشمت نیز بر برگزاری این المپیاد بصورت ملی تأکید نمود و افزود: در سال های بعد می توان این المپیاد را بین المللی برگزار کرد.
در نهایت دکتر گلشن از برگزاری این المپیاد به صورت ملی را پیشناد داد و افزود: از اعضای بین المللی تحت عنوان هیئت داوری دعوت به عمل آید تا زمینه بین المللی شدن این المپیاد فراهم گردد.
ارسال به دوستان