گفتگو با دکتر مظفری معاون باشگاه دانش پژوهان جوان

برگزاری المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی منجر به تغییر نگرش مسئولان و دانش پژوهان نسبت به دانش گردیده است.

دکتر مظفری معاون باشگاه دانش پژوهان جوان در خصوص المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: علوم نوین سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی جزء علوم استراتژیک در حیطه پزشکی نوین می باشد.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی دکتر مظفری معاون باشگاه دانش پژوهان جوان در خصوص المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: علوم نوین سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی جزء علوم استراتژیک در حیطه پزشکی نوین می باشد. لذا با توجه به این موضوع برگزاری المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی می تواند نقش بسزایی در ترویج و فرهنگ سازی این حیطه از علم در سطح کشور ایفا کند.

دکتر مظفری همچنین با اشاره به نوپا بودن این المپیاد نسبت به سایر المپیادها افزود: علی رغم اینکه این المپیاد به صورت آزمایشی برگزار می شود اما توانسته است جایگاه بسیار بالایی در آموزش و پرورش و همچنین دانش آموزان علاقمند پیدا کند. بطوریکه تعداد شرکت کنندگان سومین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی به بیش از 5 هزار نفر رسید و همچنین توانست در تعداد شرکت کنندگان برای سومین سال پیاپی از المپیاد نجوم پیشی بگیرد و تقریباً برابر با المپیاد کامپیوتر باشد.

معاون باشگاه دانش پژوهان جوان همچنین از برگزاری آزمون مرحله اول سومین المپیاد دانش آموزی سلول­های بنیادی و پزشکی بازساختی در 6 بهمن ماه خبر داد و اذعان داشت: این مرحله از آزمون در سراسر کشور همزمان با سایر المپیاد برگزار خواهد شد.

وی در ادامه بیانات خود ضمن اشاره به نحوه برگزاری اردوی تابستانی این المپیاد اظهار داشت: المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی تنها المپیادی است که خلاقیتی و نگرشی بوده و دانش پژوهان آن تحت آموزش های علمی، فناوری و تجاری سازی نیز قرار می گیرند که این موضوع منجر شده است نگاه دانش پژوهان و مسئولین را به دانش و به ویژه زندگی تغییر دهد.

معاون باشگاه دانش پژوهان جوان همچنین گفت: با توجه به کاربردی بودن این علوم در سطح دنیا، مسئولین وزارت آموزش و پرورش به ویژه مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان توجه ویژه به ترویج و فرهنگ سازی این حوزه از علم در سطح دانش آموزان داشته و مایل هستند در پژوهش سراهای دانش آموزی سراسر کشور که در اغلب شهرهای کشور وجود دارد این امر را در دستور کار قرار دهند.

دکتر مظفری در پایان بیانات خود افزود: بی تردید آینده پزشکی در حوزه سلول های بنیادی در سطح دنیا ازآن کشورهایی است که سرمایه گذاری مطلوب و برنامه ریزی هدفمندی در این راستا داشته باشد.

 

 

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان